DSC 7080

JOBBA HOS OSS

 

Är du intresserad att jobba med miljövänlig städning på ett företag som växer och vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare? Vi är alltid intresserade av att få kontakt med dig som är intresserad av att arbeta hos oss. 

Det här är Oscar

Oscar är vårt senaste tillskott på Crenova och vi är extra glada att fylla på vårt team med en ung, duktig kille med massor styrkor som vi får ta del av. 

Vårt företag finns i en framtidsbranch där efterfrågan bara ökar på alla typer av tjänster. Rena arbetsplatser och rena hem är en viktig del av att samhället skall fungera. 

På Crenova arbetar du hela tiden med den senaste tekniken inom utrustning och maskiner. Vi har starka team med omtyckta teamleaders och kan erbjuda arbete inomhus såväl som utomhus med flexibla arbetstider. 

Välkommen till oss!

Jobba hos oss

Är du intresserad att jobba med miljövänlig städning hos ett företag som är i framkant? Skicka en ansökan via formuläret nedan.

Bifoga ditt CV och ditt personliga brev med dina tidigare arbetslivserfarenheter. Du kan även välja att skriva brevet i rutan nertill istället.

0370-30 56 00