DSC 7080

JOBBA HOS OSS

 

Är du intresserad att jobba med miljövänlig städning på ett företag som växer och vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare? Vi är alltid intresserade av att få kontakt med dig som är intresserad av att arbeta hos oss. 


Ledigt jobb - Ekonomiansvarig

Historien om Crenova är delvis historien om att hitta en ny plats och våga starta något från början. Att våga hoppa rakt ut i det okända och lyckas bli en viktig del av en gemenskap. I Värnamo, mitt i de småländska skogarna.

1998 grundades Crenovagruppen och vi är idag 70-talet anställda inom renhållning, fastighet- och trädgårdstjänster. Värnamo är fortfarande basen för vår verksamhet och vi finns även i Jönköping och Höglandet.

Mycket har skett och förändrats sedan starten på 1970-talet men vissa grundläggande värderingar finns med som en röd tråd. Vi arbetar fortfarande med dessa ledord i fokus; entreprenörsskap, kundfokus, omtanke, förändringsvilja, långsiktighet och hög affärsetik.

Sista ansökningsdag 2020-02-03 Plats: Värnamo

Är stabilitet och engagemang viktigt för dig?
Vill du arbeta i en öppen och jordnära miljö?
Då kan det vara just DIG vi vill hälsa varmt välkommen som ny kollega. P g a en pensionsavgång förstärker vi vår ekonomifunktion.

Hos oss blir du en viktig lagspelare där du har ett tätt samarbete med flera personer i bolaget i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat. Dina kunskaper, idéer och erfarenheter för effektiva arbetssätt tas gärna emot och du kommer vara högst delaktig i att forma framtida innehåll och utveckling av tjänsten.

Du ansvarar för det dagliga ekonomiarbetet, vilket i stora drag innefattar områden som löpande bokföring, redovisning, genomförande av bokslut, lönehantering, externa kontakter i olika ärenden och upprättande av delårsrapporter/deklarationer mm. Utöver ekonomiuppgifter blir du involverad och delaktig i företagets strategiska arbete samt ingår i ledningsgruppen. Tjänsten innehåller HR-uppgifter.

Företaget har investerat i bra IT-stöd för en effektiv och trygg verksamhet. Vi jobbar i Kontek, Visma samt ett branschanpassat system. Vi är flexibla gällande arbetstid och kan tänka oss både del- och heltid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi värderar högt din erfarenhet och mognad i arbetsuppgifterna samt ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt. Egenskaper som strukturerad, effektiv och noggrann är självklara i denna roll. Du är van att driva dig själv med ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt, där ständiga förbättringar är viktigt. Du har god IT-vana och har god verbal och skriftlig förmåga.

I denna rekryteringen samarbetar Crenovagruppen AB med Finnveden Säljkraft AB.
Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-525 00 07. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Det här är Oscar

Oscar är vårt senaste tillskott på Crenova och vi är extra glada att fylla på vårt team med en ung, duktig kille med massor styrkor som vi får ta del av. 

Vårt företag finns i en framtidsbranch där efterfrågan bara ökar på alla typer av tjänster. Rena arbetsplatser och rena hem är en viktig del av att samhället skall fungera. 

På Crenova arbetar du hela tiden med den senaste tekniken inom utrustning och maskiner. Vi har starka team med omtyckta teamleaders och kan erbjuda arbete inomhus såväl som utomhus med flexibla arbetstider. 

Välkommen till oss!

Jobba hos oss

Är du intresserad att jobba med miljövänlig städning hos ett företag som är i framkant? Skicka en ansökan via formuläret nedan.

Bifoga ditt CV och ditt personliga brev med dina tidigare arbetslivserfarenheter. Du kan även välja att skriva brevet i rutan nertill istället.

0370-30 56 00