Intresseanmälan

Vill du komma i kontakt med oss för en offert på våra städtjänster?

Klicka här

HTC Superfloor™

Ta fram styrkan i ditt golv!

Betonggolv förtjänar mer än att bara trampas på. Med ett HTC Superfloor™ kommer du tydligt märka fördelarna med at ha betong som en exponerad golvyta. Ett grått, smutsigt golv förädlas till ett blankt, lättstädat, miljövänligt och slitstarkt golv. Det är bättre för miljön och din ekonomi.

HTC Superfloor™ - diamantslipat och högglanspolerat betonggolv. Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet.

Some description

HTC Superfloor™ är ett komplett koncept för betongpolering. Metoden bearbetar betongytan maskinellt och avlägsnar det övre skiktet av cementslam och exponerar den underliggande, mer hållbara betongen. Den befintliga betongen slipas och poleras enligt en tillförlitlig och grundligt testad metod, med HTC:s effektiva maskiner och diamantverktyg. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.

Faktorer som påverkar slutresultatet.

  • Stenens kvalitet och färg. I Sverige består ballastmaterialet vanligen av granit i olika fraktioner.
  • Färgen på cementen (kan vara pigmenterad).
  • Betongkvaliteten.
  • Slipdjup. Genom att välja olika kornstorlekar och bindemedel i diamantsegmenten kan du i viss mån styra hur djupt ned i betongen slipningen går. Slipdjupet påverkar hur stor del av stenarna som exponeras, vilket i sin tur påverkar den polerade ytans utseende.