Intresseanmälan

Vill du komma i kontakt med oss för en offert på våra städtjänster?

Klicka här

Garage och Gatusopning

Vi älskar dammiga och smutsiga miljöer.....

Ingen tvekar på att vi måste värna om vår omgivning och i vår omvärld ställs högre och högre krav på att minska utsläppen av farliga partiklar. Crenova har en topp mordern maskinpark som kan tillmötesgå de krav som idag finns vad gäller filtrering och övriga utsläpp och de krav som man i framtiden har som mål att nå.

Våra sopmaskiner har i och med sitt nya Gore® filter och de mätningar som godkänts av DNV (Det Norske Veritas) skapat en ny standard.  Gore® flitret är en unik lösning för att eliminera nästa samtliga partiklar med storleken PM10 och ända ner till storleken PM5.

Maskinerna är utrustade med motorer som har både katalysator och partikelfilter vilket bidrar till att dom kan användas både inom och utomhus. Eftersom inget vatten tillsätts kan man använda maskinerna även i frysgrader vilket förlänger säsongen.

När det gäller garage, gatu och industri rengöring så är sopning det enda och bästa alternativet men kravet på rätt utrustning gör att bara ett fåtal kan utföra dessa tjänster med dokumenterat bra resultat. 

Låt Crenova ta hand om din sopning.....