Intresseanmälan

Är du intresserad av våra tjänster? Vill du komma i kontakt med oss för en offert på fastighetsservice, städtjänster eller renhållning?

Klicka här
puff-1.jpg

Crenovafilmerna

Klicka nedan för att se våra filmer

Läs mer

Policy

Läs mer om Crenovas policy gällande miljö & GDPR

Läs mer
contentpage bild

Om Crenovagruppen

Crenovagruppen är en grupp företag i Keep Holding koncernen. Inom koncernen finns olika verksamheter som alla arbetar i miljösegmentet. Koncernen har varit etablerad sedan 1970 och är idag rikstäckande med huvudkontor i Värnamo.

Tack vare vår breda erfarenhet kan vi erbjuda tilläggstjänster vilket bidrar till en mängd olika synergieffekter. Vår kompetens spänner över flera olika områden och vi har ett stort tjänsteutbud inom lokalvård, fastighetsskötsel, renhållning och mark- och trädgårdsskötsel. Allt enligt kundens behov och egna önskemål. Även då vi delar en entreprenad strävar vi alltid efter att hitta synergier och tillsammans genomförs smidiga lösningar. Vårt mål är att kunden ska känna trygghet med att ha Crenova som partner i sin verksamhet.

Följande bolag ingår i vår koncern:

Crenova Städ AB startade sin verksamhet 1998 med ambitionen och mottot att leverera professionella städtjänster med fokus på miljö och kvalitet.
 Idag skapar vi rena och representativa miljöer hos över 500 företag och privata kunder. Vår kompetens spänner över många olika områden och med ett stort tjänstebud tar vi ett helhetsansvar vad gäller lokalvården hos våra kunder. Crenova Städ AB var delaktig i utvecklingen av TwisterTM samt var först i landet med att föra in systemet i den dagliga verksamheten.

Green Cleaning erbjuder ett komplett utbud av tjänster för avfall, återvinning och hantering av restprodukter. Vi tillgodoser våra kunders behov med ett genomtänkt och flexibelt koncept med allt från rådgivning, insamling, sortering, transport till behandling av olika typer av fraktioner.

puff-1.jpg

Crenovafilmerna

Klicka nedan för att se våra filmer

Läs mer

Policy

Läs mer om Crenovas policy gällande miljö & GDPR

Läs mer